Με επιστροφές και απουσίες ο Πανιώνιος στη Λεωφόρο

Με επιστροφές και απουσίες ο Πανιώνιος στη Λεωφόρο

Με επιστροφές και απουσίες ο Πανιώνιος στη Λεωφόρο

Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο είναι και πάλι οι Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, που εξέτισαν την ποινή τους. Εκτός οι Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (29/5 18:15) ολοκλήρωσε το Σάββατο (28/5) ο Πανιώνιος. Αυτό έγινε με μία προπόνηση στη Νέα Σμύρνη και εν συνεχεία ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», εκτός από τον Μπακασέτα που είναι εκτός πλάνων, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Καραμάνου και Ανσαριφάρντ. Αντίθετα, έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Βαλεντίνο Βλάχο, Οικονόμου, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Κώστας Βλάχος, Τασουλής Ποζατζίδης, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Μπαργκάν, Πινιώτης, Χαλκιαδάκης, Οικονόμου, Βαλεντίνος Βλάχος

Ξανά με Μπαργκάν, Βιγιάλμπα

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Ουζουνίδης στη Λεωφόρο, δεν αλλάζει κάτι στο 4-2-3-1, ενώ ο Έλληνας προπονητής θα χρησιμοποιήσει εκ νέου τους Μπαργκάν και Βιγιάλμπα. Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βαλεντίνος Βλάχος δεξιά στην άμυνα, ο Τασουλής αριστερά και οι Ρισβάνης, Οικονόμου στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Σιώπης, Κόρμπος και μπροστά τους οι Καθάριος, Μασούρας, Μπαργκάν, με τον Βιγιάλμπα στην κορυφή της επίθεσης.

Best of internet