Μακ: «Παιχνίδι της χρονιάς με την ΑΕΚ»

Μακ: «Παιχνίδι της χρονιάς με την ΑΕΚ»

Ο Ρόμπερτ Μακ με δηλώσεις του στάθηκε στην σημασία που έχει για την ομάδα του ο αγώνας με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του λέγοντας πως «ελπίζω να είμαι και του χρόνου στην Τούμπα».  

Μακ: «Παιχνίδι της χρονιάς με την ΑΕΚ»

Ο Σλοβάκος επιθετικός μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά για την σημασία του αγώνα και το πως θα έρθει η νίκη: «Το μυαλό είναι μόνο στο αυριανό παιχνίδι. Το ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, αυτός κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν είχαμε καλή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά στα Play Offs έχουμε ξεκινήσει πολύ δυνατά και κόντρα στην ΑΕΚ πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Για μένα είναι το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για αυτή την σεζόν και θέλω να τα δώσω όλα ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να μπει στα προκριματικά του Champions League» .

Για το αν θα είναι εδώ και την επόμενη σεζόν: «Είναι δύσκολο να το πω αυτό. Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζω να είμαι εδώ».

Για την ΑΕΚ: «Για μας είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Αν πάρουμε κάτι από την ΑΕΚ έχουμε την τύχη στα χέρια στο τελευταίο παιχνίδι. Αύριο πρέπει να είμαστε όχι μόνο 100% αλλά 200% έτοιμοι και να γυρίσουμε μετά από ένα καλό παιχνίδι με βαθμούς στην Θεσσαλονίκη. Έχουμε δει ότι η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και κέρδισε το Κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα ήταν δεύτερη. Έχουν καλή ομάδα και καλούς παίκτες, ενώ έχουν παίξει πολλά παιχνίδια όπως και εμείς. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει. Ελπίζω να φτάσουμε στον στόχο και να παίξουμε στα προκριματικά του Champions League» .

Best of internet