Εκεί που θα... χτιστεί ο «Iταλός» Παναιτωλικός! (pics)

Gazzetta team
Εκεί που θα... χτιστεί ο «Iταλός» Παναιτωλικός! (pics)

bet365

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε κι επίσημα ημερομηνίες και περιοχή όπου θα γίνει η προετοιμασία επί ιταλικού εδάφους και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα φιλικά!

Όπως έγινε γνωστό, από τις 27 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στο Αγρίνιο και την επομένη θα αρχίσουν οι καθιερωμένες εξετάσεις (καρδιολογικές, αιματολογικές, εργομετρικές).

Επίσημα η νέα αγωνιστική σεζόν θα αρχίσει την 1η Ιουλίου στο Emileon καθώς τότε θα γίνει η πρώτη προπόνηση του Παναιτωλικού, η αποστολή του οποίου θα αναχωρήσει στις 20 Ιουλίου με προορισμό το Τρεντίνο της βόρειας Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα το Πέιο.

Εκεί, στο αθλητικό κέντρο που βρίσκεται σε πρόποδες των ιταλικών Άλπεων θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, που θα περιλαμβάνει το... μοντάρισμα μέσα από μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων.

Το ακριβές πρόγραμμα των αναμετρήσεων προετοιμασίας θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάποιες από αυτές θα είναι με δυνατές ομάδες της Serie A. Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» θα... αποχαιρετίσει την Ιταλία στις 3 Αυγούστου και έως την έναρξη του πρωταθλήματος, οι προπονήσεις θα γίνουν στο Aγρίνιο, όπως και και κάποια φιλικά με την μορφή... πρόβας τζενεράλε.



Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα