Ολυμπιακός: Στο WFA Mentorship 2016 o κ. Βούζας

Ολυμπιακός: Στο WFA Mentorship 2016 o κ. Βούζας

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Στο WFA Mentorship 2016 o κ. Βούζας

bet365

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο θα διεξαχθεί στο διάστημα 1-5 Ιουνίου στο Άμστερνταμ θα βρεθεί ο Βασίλης Βούζας.

Στο Άμστερνταμ θα ταξιδέψει στο διάστημα 1-5 Ιουνίου ο κ. Βασίλης Βούζαςπροκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκοσμίου Συνεδρίου "Periodisation Mentorship 2016" που διοργανώνει η WFA (World Football Academy).

To Συνέδριο που ξεκίνησε το 2009 σε συνεργασία με Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ολλανδίας έχει διεξαχθεί μεταξύ άλλων στις ΗΠΑ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία και τη Νότια Αφρική και απευθύνεται κυρίως σε προπονητές ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της Κ-20 κ. Βασίλης Βούζας, ο οποίος κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League και το 2015 και το 2016, θα συμμετάσχει στο Συνέδριο για να επιμορφωθεί πάνω σε θέματα τακτικής, εκγύμνασης αλλά και να ενημερωθεί από κορυφαίους προπονητές για τις τάσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στο Συνέδριο έχουν διδάξει όλα αυτά τα χρόνια ο Louis van Gaal, o Dick Advocaat και ο Guus Hiddink και συμμετέχουν προπονητές απ' όλο τον πλανήτη.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού φροντίζει για την συνεχή επιμόρφωση των στελεχών της και ειδικά των προπονητών της οι οποίοι ανεβαίνουν συνεχώς βαθμίδες στα διπλώματα της UEFA ενώ συμμετέχουν σε σπουδαία συνέδρια όπως εκείνο της Aspire Academy όπου είχε προσκληθεί ο Ολυμπιακός την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα