Η Sheffield FC θέλει τον Ιμπραΐμοβιτς και δεν το κρύβει! (pic)

Η Sheffield FC θέλει τον Ιμπραΐμοβιτς και δεν το κρύβει! (pic)

Gazzetta team
Η Sheffield FC θέλει τον Ιμπραΐμοβιτς και δεν το κρύβει! (pic)

bet365

Η Sheffield FC δεν διστάζει να κάνει ανοιχτή πρόταση στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καλώντας τον να... κλείσει τ' αυτιά του στα μεγαθήρια που τον θέλουν.

Τι κι αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ως «όπλο» για τη μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τον Ζοσέ Μουρίνιο; Η Sheffield FC, που περηφανεύεται ότι είναι ο πιο παλιός σύλλογος στον κόσμο, μέσω επιστολής της καλεί τον Ιμπραΐμοβιτς να επιλέξει αυτόν τον σταθμό για το επόμενο βήμα της καριέρας. του.

Όσο τρελό κι αν ακούγεται είναι αλήθεια. Ποιος μπορεί, να απαγορεύσει σε κάποιον να ονειρεύεται εξάλλου; Και τον «Ίμπρα» να μην αποκτήσουν, αν μη τι άλλο, κατάφεραν να κάνουν τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί τους!

Ιδού τι γράφουν στο Σουηδό:

«Αγαπητέ Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Σε περίπτωση που εξακολουθείς να αναζητάς μία νέα πρόκληση, είμαστε χαρούμενοι να συζητήσουμε τη μεταγραφή σου για τη νέα σεζόν.

Δεν προσφέρουμε επιταγές, αλλά πραγματικό παιχνίδι. Ίσως το καλύτερο πράγμα για σένα ώστε να χτίσεις μία κληρονομιά στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο το μύθο ενός παίκτη.

Υπάρχουν περισσότερα πράγματα στο ποδόσφαιρο από το χρήμα και τη δόξα.

Με σεβασμό,

Sheffield FC».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα