«Αγγλοι, Γάλλοι… Πορτογάλοι» για Μακ!

«Αγγλοι, Γάλλοι… Πορτογάλοι» για Μακ!

«Αγγλοι, Γάλλοι… Πορτογάλοι» για Μακ!

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ θέλει να εξαργυρώσει την πολύ καλή χρονιά του στον ΠΑΟΚ με μια μεταγραφή εξ ου και τα ουκ ολίγα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Δεν είναι μόνον η Πρέστον από την Αγγλία, που λέγεται και γράφεται σε βρετανικά «μίντια», ότι ενδιαφέρεται για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου. Και από την Ισπανία αρκετές ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχουν το όνομά του στις μεταγραφικές λίστες τους, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και θα ξεκαθαρίσουν μετά το Euro της Γαλλίας.

Το σίγουρο είναι ότι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα αναζητήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει στον ΠΑΟΚ (κοντά στις 400.000)μ, αλλά θα πρέπει να βρει ομάδα, που θα πληρώσει τον Δικέφαλο, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Τώρα, σ’ ότι αφορά το ενδιαφέρον της Πρέστον το γεγονός της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας και μόνο ένα πολύ καλό συμβόλαιο μπορεί να πείσει τον Μακ να αγωνιστεί στην αγγλική ομάδα, που στοχεύει στην άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα