Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης: Θα... πεθάνει η «βασίλισσα» ή θα τους έχει 11;

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης: Θα... πεθάνει η «βασίλισσα» ή θα τους έχει 11;

bet365

Η κορυφή της Ευρώπης χωράει μόνο έναν. Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, απόψε στις 21:45 (ΕΡΤ1, OTE TV1, gazzetta.gr) θα μονομαχήσουν ακόμη μια φορά με σκοπό ο ένας να «σκοτώσει» τον άλλον.

Η μία έχει φτάσει δύο φορές στην ιστορία της δύο φορές στην πηγή αλλά δεν έχει πιει νερό.

Η άλλη, έχει καταφέρει να κατακτήσει μόλις... δέκα τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Απόψε, το τρόπαιο ποιος από τους δύο θα το σηκώσει στο μιλανέζικο ουρανό; Ατλέτικο ή Ρεάλ Μαδρίτης;

Τσόλο ή Ζιντάν; Ο Σιμεόνε θα δει να μπαίνει το επιστέγασμα των προσπαθειών του τα τελευταία χρόνια ή μήπως ο ΖΙντάν θα καταφέρει να κατακτήσει με τη... μία τον κορυφαίο τίτλο και ως προπονητής; Ερωτήματα των οποίων οι απαντήσεις θα έρθουν σε λίγες ώρες.

Ο Ζιντάν δεν υπολογίζει στον Βαράν. Ετσι, θα δούμε την αρχική 11άδα να απαρτίζεται από τους: Κέιλορ Νάβας, Ντάνι Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Πέπε και Μαρσέλο για την άμυνα. Ο Κασεμίρο θα είναι το αμυντικός χαφ με τους Κρόος και Μόντριτς να κινούνται μπροστά του. Το περίφημο «BBC» θα αποτελείται από τους Μπέιλ, Μπενζεμά και Ρονάλντο και απόψε.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Όμπλακ στο τέρμα και τους Χουανφράν, Γοδίν, Σάβιτς ή Χιμένες και Φελίπε Λουίς στην άμυνα. Αουγκούστο Φερνάντες και Κόκε θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ κι οι Σαούλ - Κόκε στα άκρα, με τον Γκριεζμάν να κινείται πίσω από τον Φερνάντο Τόρες.

Από την πλευρά του, ο Τσόλο, φέτος δεν έχει χάσει από την Ρεάλ. Στο πρώτο ματς στο «Βιθέντε Καλδερόν» είδε την ομάδα να παίρνει ισοπαλία κόντρα στην ομάδα του Μπενίτεθ, ενώ αργότερα με τον Ζιζού στον πάγκο της η Ρεάλ ηττήθηκε απο την αποψινή αντίπαλο με 0-1 στο «Μπερναμπέου».

Άλλη περίπτωση τα ματς του πρωταθλήματος και άλλο ο τελικός του Champions League.

Υπομονή σε λίγες ώρες... αρχίζει. Επιτέλους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα