Θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση των Ντομίνγκες και Καμπιάσο στην Αργεντινή

Θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση των Ντομίνγκες και Καμπιάσο στην Αργεντινή

Gazzetta team
Θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση των Ντομίνγκες και Καμπιάσο στην Αργεντινή

bet365

Το μέλλον των Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο στον Ολυμπιακό παραμένει αβέβαιο, με τους Αργεντίνους δημοσιογράφους να θεωρούν ωστόσο βέβαιη την αποχώρηση των συμπατριωτών τους από την Ελλάδα.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έστειλε μήνυμα παραμονής στον Ολυμπιακό την Παρασκευή (27/5), μέσα από «ερυθρόλευκη» ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ωστόσο το μέλλον τόσο του ίδιου, όσο και του Εστεμπάν Καμπιάσο στους Πρωταθλητές Ελλάδας παραμένει αβέβαιο.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ στον μεγάλο τελικό Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο.

Μάλιστα τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες από τα μέσα της Αργεντινής θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση αμφότερων από τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που για τον Καμπιάσο γίνεται ήδη και λόγος για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον επαναπατρισμό του, με πιο πρόσφατο αυτό της Ιντεπεντιέντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα