Mυθική αντίδραση Σαλγάδο στην πρόβλεψη του Στάνκοβιτς για τον τελικό! (vid)

Gazzetta team
Mυθική αντίδραση Σαλγάδο στην πρόβλεψη του Στάνκοβιτς για τον τελικό! (vid)

bet365

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς πρόβλεψε νίκη στη διαδικασία των πέναλτι για την Ατλέτικο Μαδρίτης στον αυριανό τελικό του Champions League απέναντι στη Ρεάλ, προκαλώντας την απολαυστική αντίδραση του άλλοτε αρχηγού της «Βασίλισσας», Μίτσελ Σαλγάδο.

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Champions League ανάμεσα σε Ρέαλ Μαδρίτης και Ατλέτικο πλησιάζει.

Διάφορες εκλεκτές παρουσίες και πρώην αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα δώσουν το «παρών» στη μεγάλη αναμέτρηση του San Siro, με την UEFA να ζητά τις προσωπικές τους προβλέψεις για το που τελικά θα καταλήξει το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ντέκο και Βερόν θεωρούν πως η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα είναι η μεγάλη νικήτρια της Κυριακής (28/5), ωστόσο ο άλλοτε αρχηγός της Ρέαλ, Μίτσελ Σαλγάδο, έχει άλλη άποψη και προβλέπει κατάκτηση του τροπαίου από τους «μερένχες» με 3-1.

Μάλιστα η προτίμηση που φάνηκε να δείχνουν αρκετοί στη συμπολίτισσα Ατλέτικο δεν φάνηκε να του αρέσει ιδιαίτερα, με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς να δίνει στον 41χρονο πλέον Ισπανό το... τελειωτικό χτύπημα, προβλέποντας νίκη των «ροχιμπλάνκος» με 4-3 στα πέναλτι και τον Σαλγάδο να αντιδρά με μοναδικό τρόπο, σκορπώντας άφθονο γέλιο στο πούλμαν των... θρύλων.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα