Νέα επαφή Ολυμπιακού για Κάρλος Εντουάρντο

Νέα επαφή Ολυμπιακού για Κάρλος Εντουάρντο

Νέα επαφή Ολυμπιακού για Κάρλος Εντουάρντο

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει την υπόθεση του Εντουάρντο, κάνοντας ξανά επαφή για την απόκτησή του από την Αλ Χιλάλ. Πιέζει πολύ για τον παίκτη ο Μάρκο Σίλβα!

Από το Gazzetta.gr έχετε διαβάσει και τα δεδομένα για την περίπτωση Εντουάρντο και την επιβεβαίωση της πλευράς του παίκτη. Από την στιγμή που η εκδοχή του δανεισμού δεν είναι ιδιαίτερα πιθανή η αγορά παραμένει ένα δύσκολο επίτευγμα για τον Ολυμπιακό με τα 7 εκατ. ευρώ που ζητάει η Αλ Χιλάλ. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ο Κάρλος Εντουάρντο είναι ψηλά στην λίστα του Μάρκο Σίλβα. Πολύ ψηλά. Τόσο που να πιέζει με κάθε τρόπο ώστε να μπορέσει να πιάσει Λιμάνι ο Εντουάρντο.

Επίσης - όπως διέρρευσε την Παρασκευή - οι Πειραιώτες είχαν και άλλη επαφή για το θέμα, θέλοντας να βάλουν την υπόθεση σε μία θετική... τροχιά. Ο... σύμμαχός τους είναι ο ίδιος ο 26χρονος μεσοεπιθετικός που επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Σίλβα. Δεν είναι όμως στο χέρι του, από την στιγμή που τον πρώτο και τον τελικό λόγο τον έχουν οι Σαουδάραβες. Ωστόσο επειδή η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα (σ.σ. με αρνητικό τρόπο), όλα είναι ανοιχτά για την συνέχεια. Όλα τα ενδεχόμενα πιθανά και ενώ υπάρχει πίστη αλλά και κάποιες ενδείξεις για νέα θετικά δεδομένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα