Τέλος οι Καϊκούτ, Μαγέφσκι από Βέροια

Τέλος οι Καϊκούτ, Μαγέφσκι από Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Τέλος οι Καϊκούτ, Μαγέφσκι από Βέροια

bet365

Παρελθόν αποτελούν από τη Βέροια οι Σάσα Καϊκούτ, Ράντοσλαβ Μαγέφσκι, με τον πρώτο να κάνει προσφυγή και τον δεύτερο να λύνει το συμβόλαιό του.

Τις δύο πρώτες αποχωρήσεις ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε την Παρασκευή (27/5) η Βέροια. Ο λόγος για τους Σάσα Καϊκούτ και Ράντοσλαβ Μαγέφσκι. Ο πρώτος είχε κάνει προσφυγή και αναμενόταν να αποτελέσει παρελθόν αργά ή γρήγορα. Όσον αφορά τον Πολωνό, είχε συμβόλαιο ένα χρόνο ακόμη, όμως οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τη λύση αυτού.

Στη «βασίλισσα του Βορρά» περίμεναν περισσότερα από τον 29χρονο επιθετικό μέσο, ο οποίος ήταν βασικός κι αναντικατάσταστος και μέτρησε 29 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ στη Σούπερ Λίγκα και 4 εμφανίσεις και 2 τέρματα στο Κύπελλο. Έτσι, θέλησαν να απαλλαγούν από το παχύ συμβόλαιό του, ενώ και ο ίδιος επιθυμούσε να φύγει.

Από τη μεριά του, ο Καϊκούτ είχε λιγότερο χρόνο συμμετοχές με 20 παρουσίες στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο, όπου σημείωσε και 1 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Kajkut Sasa και Majewski Radoslaw και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα