Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Να σέβεστε τους γίγαντες»!

Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Να σέβεστε τους γίγαντες»!

Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Να σέβεστε τους γίγαντες»!

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού πήραν θέση για τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις που έγιναν για την αναβολή στο φιλικό του Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς δεν πρόκειται να μπει σε αντιπαραθέσεις και διάλογο με Βετεράνους άλλων ομάδων αλλά οφείλουμε μια διευκρίνιση στον κόσμο του Θρύλου και τους φιλάθλους του Βόλου.
 
Διαβάσαμε με έκπληξη τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη, αντιπροέδρου των βετεράνων του Ολυμπιακού Βόλου, σχετικά με την αναβολή του φιλικού των Βετεράνων των δυο ομάδων.
 
Οι δηλώσεις έγιναν σε ιστοσελίδα που λειτουργεί με αποκλειστικό σκοπό να δυσφημεί καθημερινά τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Απόδειξη αυτού, το γεγονός ότι ουδέποτε μας ζητήθηκε η γνώμη μας, από αυτά τα βδελύγματα της «δημοσιογραφίας», για τα περιστατικά που καταγγέλλει ο κ. Θεοδωρίδης.
 
Εξηγήσαμε στους Βετεράνους του Ολυμπιακού Βόλου, με κάθε ευγένεια και επίσημη ανακοίνωση ότι οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού με τα 645 (από το 1978 μέχρι σήμερα) και πλέον φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα δεν μπορούν να εμφανιστούν στο Βόλο χωρίς να έχουν την ομάδα που παίζει σε όλα τα φιλικά και ακριβώς για να τιμήσουμε τον μέγα Συνετόπουλο θέλαμε να είναι στη σύνθεση της ομάδας μας τα υπέρλαμπρα αστέρια του παρελθόντος, όπως ο Προτασόφ, ο Γεωργάτος και πολλοί άλλοι που δεν θα μπορούσαν να δώσουν το «παρών».
 
Τους εξηγήσαμε ακόμα ότι επειδή η αποστολή θα επέστρεφε Αθήνα την Δευτέρα (το φιλικό θα ήταν την Κυριακή) πολλοί δεν μπόρεσαν να πάρουν άδεια από τις εργασίες τους και θα έπαιζαν μόνο άνθρωποι άνω των 60 ετών, γεγονός απαγορευτικό για την εποχή! Θυμίζουμε ότι το 2002 χάσαμε τον τεράστιο Μιχάλη Κρητικόπουλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε αγώνα Βετεράνων.
 
Είναι το λιγότερο ντροπή να μιλά για τη μνήμη του Συνετόπουλου κάποιος κύριος Θεοδωρίδης από τον Βόλο που με την στάση του δείχνει ότι μάλλον για άλλο σκοπό και λόγο ήθελε αυτό το παιχνίδι.
 
Εμείς, σαν Σύνδεσμος Βετεράνων τιμούμε τους Θρύλους του ποδοσφαίρου και σε δεκαετίες προσφοράς είναι η πρώτη φορά που κάποιος μας μπλέκει σε τέτοια παιχνίδια. Εμείς σεβόμαστε αληθινά και ουσιαστικά τη μνήμη του Συνετόπουλου και θα γίνει στην μνήμη του όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση μας, αγώνας προς τιμήν του στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σεβόμαστε επίσης τους πολίτες του Βόλου που είναι στην πλειοψηφία τους Ολυμπιακοί και θέλουμε να τους χαρίσουμε μια γιορτή με τα μεγάλα ονόματα του Ολυμπιακού μας, τους Θρύλους του ποδοσφαίρου να παίζουν.
 
Και δίνουμε ως Βετεράνοι του Ολυμπιακού ένα σαφές μήνυμα στους «δημοσιογράφους» - όνειδος που ακόμα και με γελοίες αφορμές προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό μας: Να σέβεστε τους γίγαντες... 

Best of internet