Eπέκταση ως το 2019 για Μύγα!

Gazzetta team
Eπέκταση ως το 2019 για Μύγα!

bet365

Η σούπερ σεζόν που έκανε με την φανέλα του Παναιτωλικού ο Γιώργος Μύγας είχε ως αποτέλεσμα και την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα 2 χρόνια (το νέο λήγει πλέον το 2019) με σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους!

Η ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε είναι αυτή που έκανε... άντρα τον Γιώργο Μύγα στον Παναιτωλικό. Καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα σε θέση δεξιού μπακ, έγραψε 19 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα και με εξαιρετικές εμφανίσεις. Όλο αυτό έκανε τις μεγάλες» ομάδες να δείξουν ενδιαφέρον προς τον νεαρό διεθνή με την Ελπίδων! Έτσι στο Αγρίνιο φρόντισαν να... μαγειρέψουν πριν πεινάσουν. Το συμβόλαιο του Μύγα έληγε το 2017 και σήμερα επεκτάθηκε με 2 χρόνια ακόμη. Η επιβράβευση ήρθε προς τον παίκτη και στο οικονομικό σκέλος, αλλά και η ομάδα... έδεσε ως το 2019 ένα περιουσιακό της στοιχείο, που σαφώς αν έρθει πρόταση θα διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού για την ανανέωση του Γιώργου Μύγα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός προχώρησε σήμερα σε επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του Γιώργου Μύγα έως τον Ιούνιο του 2019, αναπροσαρμόζοντας και τους όρους του προς όφελος του ποδοσφαιριστή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα