Ο Καμπιάσο στην αγαπημένη ενδεκάδα του Μουρίνιο!

Ο Καμπιάσο στην αγαπημένη ενδεκάδα του Μουρίνιο!

bet365

Το επίσημο site της UEFA συμπεριέλαβε στην κορυφαία ενδεκάδα του Ζοσέ Μουρίνιο τον διεθνή άσο της ομάδας του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο!

Ξεχωριστή αναγνώριση για τον Καμπιάσο από UEFA και... Μουρίνιο. Στην τοπ ενδεκάδα του Πορτογάλου κόουτς - όπως αυτή δημοσιεύεται στο site της UEFA - ο Εστέμπαν Καμπιάσο είναι ο βασικός του αμυντικός χαφ. Με αφορμή την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο στην Γιουνάιτεντ αλλά και τον τελικό του Champions League με Ρεάλ και Ατλέτικο στην Ιταλία έγινε μνεία στους παίκτες που... σημάδεψαν για τα καλά την καριέρα του έμπειρου τεχνικού με τις τόσες επιτυχίες και κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων.

Η συνεργασία των δύο στην Ίντερ έχει μείνει αξέχαστη στον Ζοσέ Μουρίνιο, όπως και όλα όσα του προσέφερε ο παίκτης του Ολυμπιακού. Κίπερ είναι ο Τσεχ, τα δύο στόπερ ο Τέρι με τον Καρβάλιο, τα δύο ακραία μπακ οι Ζανέτι και Κόουλ, αμυντικό χαφ ο Καμπιάσο, εσωτερικοί μέσοι οι Ντέκο και Λάμπαρντ και τριάδα επίθεσης με Κριστιάνο Ρονάλντο, Μιλίτο και Ντρογκμπά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα