Ικανοποίηση για τον τελικό στη Σούπερ Λιγκ

Ικανοποίηση για τον τελικό στη Σούπερ Λιγκ

bet365

Με χαμόγελα έγινε δεκτή η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να πάει τον τελικό του μπάσκετ την Δευτέρα στη Σούπερ Λιγκ. Προς 31/5 η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Η είδηση πως ο τέταρτος τελικός της Basket League θα γίνει Δευτέρα και όχι Κυριακή, έφερε ικανοποίηση στην Σούπερ Λιγκ, αλλά και στις ομάδες. Αυτό γιατί μετά από την απόφαση του Σταύρου Κοντονή τηρήθηκε το πρόγραμμα των πλέι οφ, καθώς δεν υπήρχε εναλλακτική...

Αυτό που τόνιζαν από την Λίγκα, είναι πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με το μπάσκετ, αλλά δεν γινόταν να αλλάξουν στάση καθώς δεν υπήρχαν ημερομηνίες. Επίσης, όπως βγαίνει από την Σούπερ Λιγκ και για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θα γίνει στις 31/5 και όχι την 1/6.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα