ΑΕΚ: Ιταλικά σενάρια για Χεντιλέτι

ΑΕΚ: Ιταλικά σενάρια για Χεντιλέτι

bet365

Μεταγραφικά σενάρια από την Ιταλία μπλέκουν την ΑΕΚ με τον Αργεντινό στόπερ της Λάτσιο, Σαντιάγκο Χεντιλέτι.

Δημοσίευμα στην Ιταλία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα laziopress.it. αναφέρει ότι η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ στην Λάτσιο για την απόκτηση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού της ιταλικής ομάδας, Σαντιάγκο Χεντιλέτι.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ η Ένωση ήθελε να μάθει αν ο 31χρονος στόπερ θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τον ίδιο να δείχνει προτίμηση είτε υπέρ της παραμονής του στην Ιταλία είτε της επιστροφής του στην Αργεντινή.

Ο Χεντιλέτι, ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου την φετινή σεζόν είχε 27 συμμετοχές με την ομάδα της Ρώμης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Χιμνάσια Λα Πλάτα, Αρχεντίνος Τζούνιορς, Μπρεστ και Σαν Λορέντζο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα