Μουρίνιο: «Ξεχνάμε τα τρία τελευταία χρόνια»

Μουρίνιο: «Ξεχνάμε τα τρία τελευταία χρόνια»

Μουρίνιο: «Ξεχνάμε τα τρία τελευταία χρόνια»

bet365

Σβήνει το παρελθόν και όσα έκαναν πριν από εκείνον οι Μόγιες και Φαν Χάαλ, κάνοντας πλέον εκείνος κουμάντο! Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να γίνει νικητής!

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την υπογραφή του συμβολαίου (διάρκειας 3+1 ετών) και την επισημοποίηση της πρόσληψής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως οι οπαδοί της ομάδας θα πρέπει να ξεχάσουν ό,τι συνέβη τα τελευταία τρία χρόνια, στο πρώτο... στάδιο της μετά - Φέργκιουσον εποχής.

«Αισθάνομαι υπέροχα... Είναι μια ευκαιρία που έρχεται στο καταλληλότερο σημείο της καριέρας μου γιατί πρέπει να είσαι πανέτοιμος για μια τόσο μεγάλη ομάδα. Πρόκειται για σύλλογο – κολοσσό και τέτοιοι σύλλογοι ψάχνουν τους καλύτερους προπονητές. Είμαι έτοιμος! Είμαι χαρούμενος, υπερήφανος και είναι μεγάλη μου τιμή, όμως αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχουμε δουλειά και περιμένω να έρθει ο Ιούλιος να τα πούμε στο γήπεδο...» δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να θυμάμαι τα τελευταία τρία χρόνια της ομάδας. Ήρθα για να νικήσω και αυτό θέλω να καταλάβουν και να νιώσουν οι ποδοσφαιριστές μου και οι οπαδοί μας. Ξέρω πως οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ γνωρίζουν πολύ καλά πόσα μπορούν να δώσουν στην ομάδα και πόσα μπορώ να τους δώσω εγώ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα