ΠΑΟΚ: Πάει και πάλι στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Πάει και πάλι στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Πάει και πάλι στην Ολλανδία

bet365

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε και επίσημα για το μέρος, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οπως ήταν γνωστό από τα τέλη Απριλίου, ο ΠΑΟΚ επέλεξε και φέτος να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Ολλανδία και σε έν γνωστό για την ομάδα προπονητικό κέντρο στο Οόστερμπεκ, όπου είχε βρεθεί και το καλοκαίρι του 2014, με προπονητή τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Στην Ολλανδία και το Oosterbeek θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Δικεφάλου μετά από συμφωνία των ανθρώπων της ομάδας με το προπονητικό κέντρο.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Δικέφαλος επιστρέφει στο Oosterbeek για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα θα βρίσκεται στο μικρό χωριό δίπλα στο Άρνεμ και θα διαμένει στο ξενοδοχείο Bilderberg, όπως και την τελευταία φορά που βρέθηκε στην περιοχή.

Οι ακριβείς ημερομηνίες που θα διεξαχθεί η προετοιμασία θα ανακοινωθούν μετά την λήξη των Play Offs, όταν και θα γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα