Τζέφερσον και Ιμπάνιες για αντί-Μαζουακού

Τζέφερσον και Ιμπάνιες για αντί-Μαζουακού

Gazzetta team
Τζέφερσον και Ιμπάνιες για αντί-Μαζουακού

bet365

Ο Μαζουακού είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν υποψήφιους για την αντικατάστασή του.

Σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ έτοιμου να πάρει φανέλα βασικού, είναι ο Ολυμπιακός, με τον Μαζουακού να είναι από τους παίκτες που μοιάζει πιο πιθανό να φέρουν μία πολύ καλή πρόταση και να παραχωρηθούν μέσα στο καλοκαίρι. Δύο από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, είναι οι Τζέφερσον και Λουίς Ιμπάνιες, με τον πρώτο, μάλιστα, να είναι προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα, αφού τον είχε και στην Σπόρτινγκ.

Βέβαια, όπως αναφέρει και η εφημερίδα «LiveSport», μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του, τόσο γιατί είναι... τσιμπημένος, όσο και διότι από την Λισσαβόνα δεν έφυγε με τις καλύτερες σχέσεις ο Πορτογάλος κόουτς. Όσο για τον Αργεντινό αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα, είναι μία πιο προσιτή, αλλά συνάμα εξαιρετική περίπτωση, αφού στην Σερβία είχε 33 συμμετοχές, με 10 γκολ και 15 ασίστ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα