Γλύκος: «Στα... πόδια μας η πρώτη θέση»

Γλύκος: «Στα... πόδια μας η πρώτη θέση»

Gazzetta team
Γλύκος: «Στα... πόδια μας η πρώτη θέση»

bet365

Στο χέρι του ΠΑΟΚ, είναι πλέον η πρωτιά, όπως τόνισε ο Γλύκος μετά την νίκη επί του Πανιωνίου.

Την τύχη του μπορεί να ελέγχει, πλέον, ο ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στην Τούμπα ο Γλύκος.

«Είναι πλέον στα δικά μας πόδια η πρώτη θέση. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε καλύτερο παιχνίδι, στο δεύτερο κρατήσαμε την μπάλα. Φαινομενικά είναι μια εύκολη νίκη. Πολύ σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν. Από εκεί και πέρα το καλό είναι ότι σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Το πάθος, η θέληση και το κίνητρο που έχει ο καθένας. Αυτή η ομάδα θα έπρεπε να είναι σε πιο ψηλή βαθμολογική θέση. Το καλό είναι πως εμείς με 0 βαθμούς φτάσαμε να έχουμε 10 βαθμούς και πρώτοι και είναι η δύναμή μας για τη συνέχεια. Το σημαντικό είναι το πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Θεωρώ ότι αν βγάλουμε αυτά που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Και στη Λεωφόρο με 10 παίκτες πήραμε μία πολύτιμη ισοπαλία και αυτό θα μας κρατάει ενωμένους μέχρι το τέλος»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα