Μπαρμπόσα: «Να βοηθάω με κάθε τρόπο»

Gazzetta team
Μπαρμπόσα: «Να βοηθάω με κάθε τρόπο»

bet365

Ο Ελντερ Μπαρμπόσα επέστρεψε στη δράση με δύο γκολ, οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και αισθάνεται ευτυχισμένος ως Κιτρινόμαυρος.

Ο Πορτογάλος ήταν ο MVP στο 3-1 του ΟΑΚΑ και μετά το τέλος του ματς μίλησε στη Nova.

Αναλυτικά όσα είπε.

Για το πώς βίωσε την πρώτη του εμπειρία στη Super League: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος επειδή βοηθάω την ομάδα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, μου αρέσει πολύ περισσότερο σε αυτή την κατηγορία και θέλω να βοηθάω την ομάδα με κάθε τρόπο».

Για το αν ο τσακωμός με τον Κάτσε, που είχε ως συνέπεια να απουσιάσει από τον τελικό κυπέλλου, ήταν η χειρότερη του στιγμή από όταν ήρθε στην ΑΕΚ: «Φυσικά και είναι μία πολύ άσχημη στιγμή. Θα μπορούσα να αντιδράσω με διαφορετικό τρόπο, δεν αντέδρασα σωστά αλλά δεν γινόταν και να μην αντιδράσω με όσα άκουγα. Πέρασε αυτό, τώρα είμαι ξανά στο γήπεδο και θέλω να βοηθήσω την ομάδα».

Για την κούρσα στο 2-0 και αν αισθανόταν ο πιο ξεκούραστος του γηπέδου: «Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα του ματς ένιωθα πιο φρέσκος. Ηθελα να βοηθήσω την ομάδα με την ταχύτητα μου, εκείνη την στιγμή δεν σκέφτηκα ότι είμαι ξεκούραστος αλλά ότι μπορώ να κάνω κάτι καλό για να βοηθήσω την ομάδα».

Στο «κόλπο» για την πρώτη θέση των πλέι οφ μπήκε ξανά η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Στο 2.08 ο άσος της Ενωσης κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη Novibet.

Για το αν είναι δουλεμένο στις προπονήσεις το τρίτο γκολ: «Μερικές φορές μας έχει βγει στην προπόνηση αλλά το θέμα είναι ότι πλέον γνωριζόμαστε καλά. Εκανα την κίνηση, ο Μάνταλος μου έδωσε πολύ ωραία την μπάλα, έκανα το σουτ και η μπάλα πήγε στα δίχτυα».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ, με τόσα σερί ματς σε λίγες μέρες, να διεκδικήσει την 1η θέση των πλέι οφ: «Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ, έγιναν κάποιες αλλαγές, θα γίνουν και στα επόμενα ματς και ελπίζω να πετύχουμε τον στόχο μας και στα πλέι οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα