Πουλίδο: «Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο...» (vid)

Πουλίδο: «Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο...» (vid)

Πουλίδο: «Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο...» (vid)

bet365

Αβεβαιότητα για το μέλλον του στον Ολυμπιακό εισέπραξε ΜΜΕ που πήρε συνέντευξη από τον Άλαν Πουλίδο στο Μεξικό, αν και εξέφρασε επιθυμία να συνεχίσει στον Πειραιά.
Ο Πουλίδο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο δίκτυο CANCHA θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό αλλά δεν έκλεισε την... πόρτα για Τσίβας ή Κλαμπ Αμέρικα λέγοντας πως όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Ο δημοσιογράφος που του μίλησε τον περίμενε έξω από κομμωτήριο (!) στο Μοντερέϊ, όπου είχε πάει για να αλλάξει το look του.
Στις δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν μεταξύ άλλων ο Άλαν Πουλίδο - που κάνει τις διακοπές του στο Μεξικό - σχολίασε πως «αυτή η χρονιά από ένα σημείο και μετά ήταν καλή για μένα. Ευχαριστώ τον Θεό που μπόρεσα να παίξω ποδόσφαιρο. Πήραμε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος. Μετείχα αρκετά στο παιχνίδι της ομάδας, σκόραρα και είχε την δυνατότητα να αγωνιστώ σε σημαντικούς αγώνες».
Ο διεθνής άσος είπε επίσης για:
Την χρονιά που πέρασε, το μέλλον του και την Εθνική: Πέρασα ένα δύσκολο διάστημα αλλά άξιζε τον κόπο. Πετύχαμε τους στόχους μας. Έχω μιλήσει με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Θέλω να συνεχίσω εκεί. Στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι με μένα.
Υπάρχει ενδιαφέρον από την Τσίβας και την Κλαμπ Αμέρικα για μένα. Πάντα υπάρχουν φήμες και πληροφορίες γι' αυτές τις δύο ομάδες. Θα δούμε τι θα γίνει. Μένει αρκετός χρόνος. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Δεν αποκλείω καμία πιθανότητα.
Πάντα στόχευσή μου είναι να παίζω στην Εθνική ομάδα του Μεξικού. Είναι κάτι που με κάνει περήφανο. Ξέρω πως δεν έμεινα εκτός για αγωνιστικούς λόγους.
- Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα