Μακ: «Φεύγω για Εθνική μετά την ΑΕΚ» (vids)

Μακ: «Φεύγω για Εθνική μετά την ΑΕΚ» (vids)

bet365

Χωρίς τον Ρόμπερτ Μακ θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική, με τον Σλοβάκο να ξεκαθαρίζει πως μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα ενσωματωθεί στην Εθνική του.

Ξεκάθαρος αναφορικά με την συμμετοχή του στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Μακ, με τον Σλοβάκο να ξεκαθαρίζει πως δεν παίρνει άδεια από την Εθνική του.

Αναλυτικά ανέφερε για το θέμα αυτό: «Ήταν το τελευταίο μου ματς στην Τούμπα για φέτος. Δε μου δίνουν άδεια από την εθνική ομάδα για να παίξω στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Μετά την Κυριακή θα πρέπει να ενσωματωθώ στην εθνική ομάδα».

Με νίκη στο ΟΑΚΑ κάνει μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Champions League. Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 2.90 τη νίκη του ΠΑΟΚ.

Για το δικό του μέλλον στον ΠΑΟΚ: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Μετά το Euro θα δούμε τι θα γίνει. Ίσως έχουμε κάποια έκπληξη. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, θα τα σκεφτώ όλα μετά το Euro, ίσως βέβαια, προκύψει κάτι καινούργιο ακόμα και πιο πριν».

Για τη συνέχεια της ομάδας στα πλέι οφ και το στόχο της πρώτης θέσης: «Στο χέρι μας είναι. Τι πιο απλό από το να κάνουμε δύο νίκες και να τερματίσουμε στην κορυφή των πλέι οφ. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, τεχνική ομάδα, την έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές φέτος. Εξαρτάται από εμάς, θέλουμε τη νίκη και θα πάμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα