Δεν ικανοποιεί Αυλωνίτη η πρόταση της Στουρμ Γκρατς

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΡΙΤΗ

Δεν ικανοποιεί Αυλωνίτη η πρόταση της Στουρμ Γκρατς

Δεν ικανοποιεί Αυλωνίτη η πρόταση της Στουρμ Γκρατς

Η πρόταση της Στουρμ για το ετήσιο συμβόλαιο του Τάσου Αυλωνίτη δεν καλύπτει τις ανάγκες του. Στην Ελλάδα ξανά ο παίκτης και ραντεβού με Ολυμπιακό την Δευτέρα ή την Τρίτη.

Πλησιάζει η στιγμή που θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα σχετικά με το μέλλον του Τάσου Αυλωνίτη. Όσο είναι προπονητής στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα ο Χαλκιδαίος στόπερ δεν έχει σαφείς πιθανότητες να πάρει ουσιαστικές ευκαιρίες.

Οπότε η... επόμενη ημέρα εκτός απροόπτου θα τον βρει εκτός Ρέντη. Το νέο στοιχείο είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr η πρόταση που έχει κάνει η Στουρμ Γκρατς προς τον Αυλωνίτη για το ετήσιο συμβόλαιό του δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Είναι αρκετά χαμηλή και δεν έγινε αποδεκτή από τον ερυθρόλευκο άσο. Υπάρχει η εκτίμηση πως η Στουρμ θα επανέλθει με νέα προσφορά στο... τραπέζι. Κατά τα άλλα ο Αυλωνίτης είναι ξανά στην Ελλάδα και θα κάνει ένα ραντεβού με την διοίκηση των Πειραιωτών την Δευτέρα ή την Τρίτη. Το σενάριο που παραμένει πιο πιθανό είναι ο Αυλωνίτης να κλείσει με νέο συμβόλαιο (σ.σ. να του γίνει δηλαδή επέκταση συμβολαίου στον Ολυμπιακό) και να δοθεί ξανά δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού.

Best of internet