ΑΕΛ: «Ολες οι αποφάσεις την Τρίτη!»

ΑΕΛ: «Ολες οι αποφάσεις την Τρίτη!»

ΑΕΛ: «Ολες οι αποφάσεις την Τρίτη!»

Η διοίκηση της Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα του προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν απαντώντας ταυτόχρονα σε αρκετά δημοσιεύματα.

Ηταν ξεκάθαρη. Πως ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν θ' αρχίσει την Τρίτη (31/05) με την διοίκηση και τον Σάκη Τσιώλη. Μάλιστα η διοίκηση της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα.

«Σε διάφορες εφημερίδες αλλά και sites όπως επίσης και ραδιόφωνα τόσο στη Λάρισα όσο και την επικράτεια κυκλοφορούν διάφορες ψευδείς ειδήσεις οι οποίες έχουν σχέση με μεταγραφές και αποχωρήσεις παικτών της Λάρισας.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Η ιδιοκτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι μεταξύ ημών και του προπονητή μας Σάκη Τσιώλη δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από το υπάρχον ρόστερ και ποιοι θα αποκτηθούν.

Αυτό θα γίνει μετά την επόμενη Τρίτη 31/05/2016, όταν θα έχει τελειώσει η προσπάθεια της ΑΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αφού προηγουμένως ο κ. Τσιώλης, ο οποίος θα είναι και ο κύριος εισηγητής αποχωρήσεων και μεταγραφών, παραδώσει στον κ. Κούγια, ΓΡΑΠΤΩΣ οτιδήποτε σχετικό με αυτό το θέμα.

Η ιδιοκτησία και η διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τον κ. Τσιώλη και να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις για την μακροχρόνια παραμονή του ως προπονητής στην ΑΕΛ. Μαζί ιδιοκτησία, διοίκηση, προπονητής και οπαδοί θα κατακτήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει στο μέλλον.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, το γραφείο τύπου παρακολουθούμε όλους αυτούς οι οποίοι στο παρελθόν ήταν στο στενότατο περιβάλλον ιδιοκτητών και διοικούντων που οδήγησαν την ΠΑΕ ΑΕΛ στην απόλυτη καταστροφή και οι οποίοι με διάφορες δημόσιες τοποθετήσεις προσπαθούν να έρθουν στην επιφάνεια και στη δημοσιότητα με αρνητικό τρόπο γιατί δεν μπορούν να δεχτούν ότι τόσο οι κακές τους προβλέψεις για πρόσωπα και αποτελέσματα διαψεύσθηκαν αλλά και το ότι η άνοδος της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Super League γιορτάστηκε από 15.000 οπαδούς μ' αυτήν την φανταστική γιορτή που έκανε το γύρω του κόσμου και τους συστήνει αυτοσυγκράτηση, αυτοκριτική για το παρελθόν τους και ποιους στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις εισπράττοντας πολλές φορές και παχυλούς μισθούς και να τους θυμίσουμε «ότι στο τέλος οι καλοί πάντα νικάνε»

Best of internet