Άλλο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί αν...

Άλλο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί αν...

Άλλο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί αν...

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το αποψινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ τις διαφορές από το ματς της Λεωφόρου και πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να φθάσει και πάλι στη νίκη.

To αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα έχει κάποιες διαφορές σε σχέση με αυτό της Λεωφόρου, αλλά και πάλι αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως πρέπει και είναι συγκεντρωμένος στον στόχο μπορεί να κάνει δεύτερη νίκη στην σειρά.

Ας δούμε λοιπόν, τι πρέπει να προσέξει και τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής του για να φθάσουν σε μία δεύτερη νίκη, που θα τους διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την πρώτη θέση:

*Το ιδανικό θα ήταν, όπως στην Λεωφόρο έτσι και απόψε στην πρώτη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να κάνει το γκολ. Αν μπει μπροστά στο σκορ θα είναι πιο εύκολο να το διαχειριστεί, λόγω και της κούρασης και των παικτών της ΑΕΚ.

*Πρέπει ο Στραματσόνι ίσως να φρεσκάρει την ενδεκάδα με χρησιμοποίηση του Μπουμάλ, του Κλωναρίδη και ίσως του Αμπέντ, η του Εβαντζελίστα. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρχουν φρέσκα πόδια στα χαφ, αλλά και ταχύτητα στην επίθεση, που ίσως κρίνει το ματς, διότι ο Παναθηναϊκός θα βρει χώρους.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και  μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς!

*Στην Λεωφόρο η ΑΕΚ δεν έκανε ευκαιρίες και ένας λόγος, ήταν ότι οι παίκτες φάνηκαν επηρεασμένοι από τα συνεχόμενα ματς. Σήμερα θα υπάρχουν νέα πρόσωπα, απότι διαβάζω στο αρχικό σχήμα με τον Μπαρμπόσα και τον Γκάλο να χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Και οι δύο έχουν πολύ καλά στημένα, αλλά είναι και πολύ επικίνδυνοι παίκτες στην δημιουργία. Ειδικά ο Μπαρμπόσα χρειάζεται ντουμπλάρισμα στο μαρκάρισμα είτε παίξει αριστερά, είτε παίξει δεξιά, διότι ο Μέστο και ο Νάνο από μόνοι τους θα είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσουν.

* Xρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση στα στημένα της ΑΕΚ. Από μία εκτέλεση φάουλ του Βάργκας(που δεν παίζει σήμερα) έχασε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ. Την ίδια στιγμή αμυντικά στα στημένα η ΑΕΚ έχει θεματάκια , που μπορεί να τα εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός και κυρίως ο Μολέδο.

*Το σημερινό ματς για την ΑΕΚ είναι τελικός. Αρα οι παίκτες της θα μπουν σίγουρα με μεγαλύτερη ορμή στο γήπεδο και πάθος λόγω και έδρας. Αυτό πρέπει να το προσέξουν στον Παναθηναϊκό, διότι αν μείνουν στο 3-0 θα χάσουν με κάτω τα χέρια χωρίς να το καταλάβουν. Χρειάζεται συγκέντρωση στον στόχο και μεγάλο πάθος στο παιχνίδι, ίσως και μεγαλύτερο από το ματς της Λεωφόρου.

*Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο και περισσότερες λύσεις. Αρα αν γίνει σωστά η διαχείρηση του αγώνα μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο η πλάστιγγα να γείρει υπέρ των «πρασίνων», αρκεί οι παίκτες, που θα μπουν στο γήπεδο να δώσουν την ώθηση. Και υπάρχουν τέτοιοι παίκτες ανάλογα με το ποιοι θα αρχίσουν το ματς.

Μόνο η νίκη κρατάει τον Παναθηναϊκό με πολλές ελπίδες για την πρώτη θέση με δεδομένο, ότι στο άλλο ματς ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει. Η ήττα και η ισοπαλία ψαλιδίζουν σημαντικά τις πιθανότητες για την πρωτιά...

Best of internet