Κοιτάζει και Αντερλάν Σάντος ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Κοιτάζει και Αντερλάν Σάντος ο Ολυμπιακός

bet365

Στην «ερυθρόλευκη» λίστα με τους στόπερ φαίνεται πως βρίσκεται και ο στόπερ της Βαλένθια που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό.

Η αναζήτηση ενός στόπερ που θα πάρει την φανέλα του βασικού... σπίτι του, συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν μια αρκετά μεγάλη λίστα, στην οποία προστέθηκε και το όνομα του Αντερλάν Σάντος.

Ο αμυντικός της Βαλένθια, είχε απασχολήσει την ομάδα του Πειραιά και πέρσι, όμως τελικά αυτός κατέληξε στις «νυχτερίδες». Αν και έκανε μια γεμάτη χρονιά, τελικά βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Goal», ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του και γνωρίζει πως η αγορά του θα είναι λίγο τσουχτερή. Για τον λόγο αυτό κοιτάζει την περίπτωση του δανεισμού του, αν τελικά καταφέρει και έχει τον πρώτο λόγο μιας και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα