Ανέστης: «Το 100% για τη νίκη»

Ανέστης: «Το 100% για τη νίκη»

Gazzetta team
Ανέστης: «Το 100% για τη νίκη»

bet365

Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη και όπως τόνισε ο Ανέστης όλοι θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Την Πέμπτη θα μπούμε δυνατά από την αρχή, θα παίξουμε με πάθος όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και όλα θα πάνε καλά και θα νικήσουμε στο παιχνίδι. Μας κάνει αισιόδοξους ότι μέχρι στιγμής έχουμε κερδίσει όλα τα ντέρμπι στην έδρα μας, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά μόνο αυτό της Πέμπτης. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να νικήσουμε».

Για τις εμφανίσεις του: «Δεν θα έλεγα ότι δίνω απαντήσεις. Δουλεύω καθημερινά στην προπόνηση και προσπαθώ να βελτιώνομαι, ώστε όποτε με χρειάζεται η ομάδα, όπως και τώρα, να τη βοηθάω να πετυχαίνει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα