Επιμένουν στην Πορτογαλία για Πόρτο και Σίλβα

Επιμένουν στην Πορτογαλία για Πόρτο και Σίλβα

bet365

Παρότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο ίδιος ο Μάρκο Σίλβα και ο ατζέντης του έχουν διαψεύσει τα... πάντα, στην Πορτογαλία επιμένουν για την Πόρτο.
Τα πορτογαλικά media επιμένουν ότι ο Μάρκο Σίλβα θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Πόρτο. Τα τελευταία χρονικά ρεπορτάζ επισημάνουν πως ο Ίβηρας τεχνικός είναι το Νο1 φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.
Μάλιστα το κρατικό ραδιόφωνο αλλά και η κρατική τηλεόραση της Πορτογαλίας μεταδίδουν -και μάλιστα εκφράζοντας βεβαιότητα- ότι ο Μάρκο Σίλβα θα είναι ο νέος προπονητής της Πόρτο. Συμπληρώνουν πως η συμφωνία είναι κοντά.
Από μέρους του ο Ολυμπιακός, όπως ο ατζέντης του Σίλβα αλλά και ο ίδιος ο Ίβηρας έχουν διαψεύσει το τελευταίο διάστημα τα... πάντα σχετικά με τα όσα γράφονται και διαδίδονται στην Πορτογαλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα