Άλλο Ρωσία και άλλο Ιταλία για Σιόβα...

Άλλο Ρωσία και άλλο Ιταλία για Σιόβα...

Άλλο Ρωσία και άλλο Ιταλία για Σιόβα...

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας - όπως και ο Γιάννης Μανιάτης - ήταν από πέρυσι αρνητικός στην προοπτική των Ρώσων αλλά δεν είναι σε εκείνη των Ιταλών.

Ο έμπειρος στόπερ έχει και φέτος... σειρήνες από την Ρωσία, ωστόσο δεν υπάρχουν μόνο από εκεί σύλλογοι που ασχολούνται με την περίπτωσή του. Από την Ιταλία για παράδειγμα υπάρχει η Σασουόλο.

Μία ομάδα που τον τσέκαρε και με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική. Ο Δημήτρης Σιόβας εξάλλου έχει βρεθεί στο παρελθόν πολύ κοντά σε μεταγραφή του στην Ιταλία. Το deal... χάλασε επειδή ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να γίνει αγορά του παίκτη και όχι εξάμηνος δανεισμός με οψιόν αγοράς, που του είχε προταθεί τότε. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πάντως δεν μπορεί να αποκλειστεί το οτιδήποτε εάν έρθει μία πολύ καλή προσφορά από την Ιταλία ή άλλο πρωτάθλημα. Ο Σιόβας πάντως - όπως και ο Μανιάτης - ήταν και πέρυσι αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Ρωσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα