Η... Μεγάλη Πέμπτη της Βέροιας

Η... Μεγάλη Πέμπτη της Βέροιας

Νίκος Τσιώκος
Η... Μεγάλη Πέμπτη της Βέροιας

bet365

Την Πέμπτη (26/5) θα εκδικαστεί η έφεση της Βέροιας, με τη «Βασίλισσα του Βορρά» να έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να ανατρέψει τα δεδομένα και να διατηρήσει την αδειοδότηση.

Στην αναμονή βρίσκονται στη Βέροια, τη στιγμή που έχουν... παγώσει τα πάντα λόγω της υπόθεσης της αδειοδότησης. Η ανάκληση αυτής πρόσθεσε ένα... αγκάθι στη «βασίλισσα του Βορρά», που περιμένει να εκδικαστεί έφεση που έκανε την περασμένη εβδομάδα κατά της εν λόγω απόφασης.

Οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας έχουν ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και περιμένουν την εκδίκαση της έφεσης, η οποία θα γίνει την Πέμπτη (26/5). Έτσι, η αυριανή είναι μεγάλη μέρα για την ΠΑΕ, με άπαντες να είναι αισιόδοξοι για ανατροπή των δεδομένων, ώστε να έχουν κανονικά άδεια για τη νέα σεζόν, που σημαίνει μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων δίχως περιορισμούς.

Από εκεί και πέρα, όπως προαναφέραμε, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στα υπόλοιπα θέματα του συλλόγου, καθώς πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα της αδειοδότησης και εν συνεχεία οι άνθρωποι της ομάδας θα... τρέξουν τα υπόλοιπα θέματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα