European Desing Award για το Τoumba Magazine

European Desing Award για το Τoumba Magazine

Gazzetta team
European Desing Award για το Τoumba Magazine

bet365

Ο ΠΑΟΚ μετά τα βραβεία που σάρωσε εντός συνόρων έκανε την διαφορά και στην Ευρώπη στην τελετή που έγινε στην Αυστρία.

Την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει περίφημα στα play off, ο «Δικεφάλος του Βόρρα» πρωταγωνιστεί και σε άλλα κομμάτια. Εξωαγωνιστικά μεν, εξίσου σημαντικά δε. Σε έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους διαγωνισμούς γύρω από την εικονογράφηση, τη γραφιστική και την οπτική επικοινωνία, ο ΠΑΟΚ απέσπασε ένα ιδιαίτερα σημαντικό βραβείο για το επίσημο περιοδικό του.

Το Toumba Magazine βραβεύτηκε ως το δεύτερο καλύτερο περιοδικό στην Ευρώπη κατακτώντας το Silver Award από την κριτική επιτροπή στην κατηγορία των εκδόσεων. Τον ΠΑΟΚ στα European Design Awards, στα οποία υπήρχαν συμμετοχές από 21 χώρες της Γηραιάς Ηπείρου, εκπροσώπησε ο Διευθυντής Έκδοσης του Toumba Magazine και υπεύθυνος New Media του συλλόγου, Παναγιώτης Αρωνιάδης και ο Creative Director του περιοδικού,Δημήτρης Παπάζογλου.

Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ, έχει κερδίσει ειδικό βραβείο και στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ), ενώ έχει αποσπάσει κολακευτικές κριτικές από διεθνή περιοδικά και ΜΜΕ που ασχολούνται με το design και την κουλτούρα του ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα