Μιλούνοβιτς: «Κατά 99,9% φεύγω από Πλατανιά»!

Μιλούνοβιτς: «Κατά 99,9% φεύγω από Πλατανιά»!

bet365

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς σχολίασε μιλώντας σε σερβικά media πως θα... χαιρετήσει τον Πλατανιά. Η φιλανθρωπική του δράση στην γειτονική μας χώρα.

Από τον Απριλίο είχε διαφανεί η πιθανότητα αποχώρησης του Μιλούνοβιτς από τον Πλατανιά. Από τις αρχές Μαϊου σας είχαμε μεταφέρει το ενδιαφέρον από Ελλάδα και εξωτερικό και ενώ από την χώρα μας εδώ και καιρό υπάρχει ενδιαφέρον των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς μίλησε στον σερβικό Τύπο για το μέλλον του: «Κατά 99% θα φύγω από τον Πλατανιά. Ελπίζω ότι η υπόθεσή μου θα έχει ξεκαθαρίσει τον επόμενο μήνα. Ήδη εξετάζω τις προσφορές που έχω στα χέρια μου. Υπάρχουν προτάσεις τόσο από την Ελλάδα, όσο και εκτός Ελλάδας. Θα δούμε το τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου. Είμαι 23 ετών και θέλω να κάνω ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ένα πολύ καλό βήμα».

Ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα δεν απέκλεισε ακόμα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα. Κατά τα άλλα ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε την χαρά του που μετείχε σε φιλανθρωπικό φιλικό στην Σερβία. Εκεί συγκεντρώθηκε το ποσό των 120.000 για την ανέγερση ογκολογικού τμήματος για παιδιά σε νοσοκομείο της Νις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα