Πρώτα ελληνική αγορά και μετά εξωτερικό για Λεβαδειακό

Πρώτα ελληνική αγορά και μετά εξωτερικό για Λεβαδειακό

bet365

Από την σύσκεψη που έκαναν την Τετάρτη οι άνθρωποι του Λεβαδειακού αποφασίστηκε πρώτα να τσεκαριστούν ελεύθεροι προπονητές από την ελληνική αγορά και μετά να κοιτάξουν την ξένη.

Σε πρώτη φάση στον Λεβαδειακό θα εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για Έλληνα τεχνικό ή για περίπτωση ελεύθερων προπονητών από την ελληνική αγορά. Περιπτώσεις όπως αυτές των Παντελίδη, Χριστόπουλου ή και ακόμα και του Ελευθερόπουλου. Κάποιες πηγές έδιναν ρόλο φαβορί στον Χριστόπουλου, ωστόσο οι Βοιωτοί ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα deal μαζί του.

Εάν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες των στελεχών των Βοιωτών για μία από αυτές τις υποθέσεις τότε θα στραφούν πιο ουσιαστικά σε λύση από το εξωτερικό. Παράλληλα οι διοικούντες τον σύλλογο... χτενίζουν την ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά για παίκτες του άξονα: αμυντικά και κεντρικά χαφ αλλά και επιτελικούς μέσους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα