Σκληρό πόκερ για Κάρλος Εντουάρντο

Σκληρό πόκερ για Κάρλος Εντουάρντο

Σκληρό πόκερ για Κάρλος Εντουάρντο

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει την προσπάθειά του να κάνει δικό του τον Κάρλος Εντουάρντο. Σκληρές διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ και πρόταση για τριετές συμβόλαιο.

Ο Κάρλος Εντουάρντο είναι ένας διακαής μεταγραφικός πόθος του Ολυμπιακού από το περασμένο καλοκαίρι. Οι ερυθρόλευκοι είχαν προσπαθήσει από τότε να κλείσουν τον παίκτη ενώ ανάλογη προσπάθεια έγινε και τον Γενάρη, δίχως επιτυχία.

Τώρα έχουμε μπει στον τρίτο κύκλο των διαπραγματεύσεων. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Πορτογαλία ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη κρούση στην Αλ Χιλάλ για τον παίκτη. Και δεν είναι η πρώτη που έκανε φέτος το καλοκαίρι. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών που είναι πιο σκληρές από ποτέ. Οι απαιτήσεις των Σαουδαράβων φτάνουν τα 7 εκατ. ευρώ για αγορά (σ.σ. στην αρχή ζητούσαν περισσότερα) ενώ ο Ολυμπιακός δεν ξεπερνάει τα 4 εκατ. ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει πρόταση στον Κάρλος Εντουάρντο για συμβόλαιο τριών ετών. Ο Εντουάρντο από μέρους του θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον θέλει διότι πιστεύει πως μπορεί να κάνει για τα καλά την διαφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ και να ανεβάσει επίπεδο τους πρωταθλητές. Για την ώρα τα δεδομένα παραμένουν δύσκολα...
Η πλευρά του παίκτη πάντως επιβεβαίωσε στο Gazzetta.gr τα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού και του Μάρκο Σίλβα κυρίως για τον παίκτη.
- Ορισμένες πηγές υποστηρίζουν πως ο Κάρλος Εντουάρντο μπορεί να προορίζεται για αντί-Τσόρι καθώς το στιλ του παραπέμπει πιο πολύ στον Αργεντίνο. Ειδικά από την στιγμή που το μέλλον του Τσόρι παραμένει αβέβαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα