Καλίστο στο gazzetta.gr: «Νικητής ο Φιγκέιρας, θα ταιριάξει στον Ολυμπιακό»

Καλίστο στο gazzetta.gr: «Νικητής ο Φιγκέιρας, θα ταιριάξει στον Ολυμπιακό»

Καλίστο στο gazzetta.gr: «Νικητής ο Φιγκέιρας, θα ταιριάξει στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο άνθρωπος που προπόνησε δύο φορές τον Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Πάσος Φερέιρα, Ενρίκε Καλίστο, αποκρυπτογράφησε το αγωνιστικό DNA του νέου αποκτήματος του Ολυμπιακού στο gazzetta.gr.

Ο μέντορας του Ντιόγκο Φιγκέιρας (τον προπόνησε δύο φορές, το 2011 και το 2013) στην Πάσος Φερέιρα, Ενρίκε Καλίστο, αποκρυπτογραφεί στο gazzetta.gr το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού.

Το μυαλό, η ταχύτητα και οι τοποθετήσεις του μέσα στο γήπεδο είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν, με τον 62χρονο Πορτογάλο τεχνικό να στέκεται στο ότι ο Φιγκέιρας θα ταιριάξει στον Ολυμπιακό καθότι και εκείνος δεν θέλει να χάνει!

«Επιθετικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έχει καλές σέντρες, είναι τεχνίτης και αρκετά γρήγορος. Δεν είναι πολύ ψηλός, αλλά αυτό δεν φαίνεται μέσα στο παιχνίδι γιατί αγωνίζεται με αυτοσυγκέντρωση - ξέρει να κρατάει τη θέση του. Δεν είναι πολύ σκληρός, αλλά είναι αθλητικός και μάχεται σε κάθε φάση, χρησιμοποιεί το μυαλό του καθότι πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο παίκτη», είπε αρχικά στο gazzetta.gr ο Ενρίκε Καλίστο και συνέχισε:

«Του αρέσει πολύ ο ανταγωνισμός. Με τον Ομάρ, παρότι που φαίνεται να έχουν το ίδιο σωματότυπο έχουν διαφορές στο παιχνίδι τους».

Πως τον θυμάστε στο ξεκίνημα της καριέρας του;

«Στην εποχή που ήμασταν μαζί στην Πάσος Φερέιρα ήταν πολύ νέος, στο ξεκίνημα της καριέρας του. Είχε πολύ ταλέντο και κατάφερε να γίνει ένας συμπαγής αμυντικός. Θυμάμαι ότι τον χρησιμοποιούσα και στα αριστερά, παρότι που το κύριο πόδι του είναι το δεξί. Όταν παίζει από εκεί αποδίδει καλά».

Ως χαρακτήρας πως είναι;

«Είναι ένας πολύ καλός τύπος, συνεργάσιμος και οικογενειάρχης. Δεν δημιουργεί προβλήματα».

Θα τα καταφέρει στον Ολυμπιακό;

«Επαιξε καλά στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Στην Ιταλία έκατσε λίγο, αλλά στον Ολυμπιακό, που είναι η κορυφαία ομάδας της χώρας θα ταιριάξει. Θα είναι σε μια ομάδα που του ταιριάζει, καθότι και εκείνος θέλει να νικάει σε κάθε ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κατακτά τίτλους και θέλει να πρωταγωνιστεί στο Champions League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα