Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Κωνσταντίνο Σπανούδη

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Κωνσταντίνο Σπανούδη

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Κωνσταντίνο Σπανούδη

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ και ο Οργανισμός Πολιτισμού , Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης και τιμής στον πρώτο πρόεδρο της ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Σπανούδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΕΚ:

Με την αύρα της πειστικής αναδημιουργίας, που εγγυάται ότι η ΑΕΚ επανήλθε ακμαία σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, στεκόμαστε με σεβασμό και περίσκεψη στην επέτειο της Αλωσης της Πόλης. 
Η Λέσχη Πολιτισμού-Ιστορίας της ΑΕΚ με πρόσταγμα την ανάγκη να επανεγγράψουμε στη λαϊκή συνείδηση τις αξίες και τις μορφές της κοσμαγάπητης ομάδας, διοργανώνει εκδήλωση Μνήμης και Τιμής στον πρώτο πρόεδρο της ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Σπανούδη, επιφανή πνευματικό και πολιτικό άνδρα. 
Την Κυριακή 29 Μαϊου στη 1.30 μ.μ. θα τελέσουμε τρισάγιο στη μνήμη του, στο Κοιμητήριο Ριζούπολης όπου βρίσκεται το κενοτάφιό του. 
Τη Δευτέρα 30 Μαϊου διοργανώνουμε με την ευγενική υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ, της ΚΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ανοιχτή εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Σπανούδη στις 8 μ.μ. στην πλατεία που φέρει το όνομά του στον Ηλεκτρικό Σταθμό Κάτω Πατησίων, στη διασταύρωση των οδών Αχαρνών - Καλλάρη. 
Θεωρούμε ότι η συμμετοχή στην εκδήλωση σηματοδοτεί μία συνειδητή έκφραση τιμής και υπερηφάνειας προς μία εμβληματική μορφή της ΑΕΚ, που πρώτος οδήγησε τον σύλλογο στις ιστορικές ένδοξες καταβολές του.

Best of internet