«Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με Ιμπάρμπο»

«Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με Ιμπάρμπο»

Νίκος Ρόλλας
«Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με Ιμπάρμπο»

bet365

Το... μπαλάκι στην Κάλιαρι πλέον, καθώς «Ο Ιμπάρμπο έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό», σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Ένα βήμα παραπέρα προχωράνε οι Ιταλοί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, καθώς το «tuttomercatoweb» φιλοξενεί αποκλειστικό ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρει πως ο Κολομβιανός επιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τους «πράσινους».

Πλέον όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, το... μπαλάκι βρίσκεται στην Κάλιαρι, προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος που ο 26χρονος άσος θα παραχωρηθεί στο «τριφύλλι». Είτε δηλαδή με την μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μεταγραφή.

Μάλιστα το δημοσίευμα τονίζει οτι ο Αντρέα Στραματσίνι ήθελε τον Ιμπάρμπο από την εποχή που ήταν στην Ίντερ και πως το πιο πιθανό ενδεχόμενο, είναι ο Κολομβιανός να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί οψιόν για την αγορά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα