Για ακαδημίες και... επαφές στο Έσσεν ο Μποροβήλος

Για ακαδημίες και... επαφές στο Έσσεν ο Μποροβήλος

Για ακαδημίες και... επαφές στο Έσσεν ο Μποροβήλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη Γερμανία επέστρεψε ο Δημήτρης Μποροβήλος πιο... γεμάτος από γνώσεις πάνω στο κομμάτι των Ακαδημιών, ενώ είχε επαφές και με συγκεκριμένους μάνατζερ.

Το ταξίδι του Δημήτρη Μποροβήλου στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Εσσεν όπου βρίσκεται στο κέντρο της κοιλάδας του Ρουρ, είχε κύριο λόγο των γνώσεών του πάνω στο κομμάτι των Ακαδημιών και όχι αποκλειστικά να τσεκάρει κάποιους μεταγραφικούς στόχους.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα που ρίχνει όλο και περισσότερο το βάρος πάνω στα... νιάτα. Δεν είναι τυχαία και η ευκαιρία που θα δοθεί φέτος στο παιδί από την Αρκαδία, Γιάννη Κώτσιρα.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας είδε τις εγκαταστάσεις της Εσσεν και γενικότερα έλαβε περισσότερη γνώση για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του γερμανικού μοντέλου, του οποίου είναι λάτρης, όπως είχε δηλώσει κι ο ίδιος στην πρόσφατη συνέντευξή του στο gazzetta.gr.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με κάποιους μάνατζερ και δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο μεταγραφικό θέμα από το εν λόγω ταξίδι.

Πάντως, ο σχεδιασμός της ομάδας θα «τρέχει» κανονικά και από την παραπάνω εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις στην Τρίπολη.

Best of internet