Στην Κύπρο για τις υπογραφές ο Θεολόγου

Στην Κύπρο για τις υπογραφές ο Θεολόγου

Στην Κύπρο για τις υπογραφές ο Θεολόγου

bet365

Ο Παντελής Θεολόγου βρίσκεται στην Λεμεσό για να οριστικοποιήσει τον δανεισμό του στον Άρη, πρόταση από ομάδα Σούπερ Λίγκας για τον Κύπρο Χριστοφόρου.

Ο Παντελής Θεολόγου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη Λεμεσού δανεικός από τον Ατρόμητο με τον 25χρονο αμυντικό να βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Κύπρο για να οριστικοποιήσει την συμφωνία για τον επόμενο χρόνο.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Σταύρος Δημοσθένους, μιλώντας στο gazzetta.gr, ο οποίος τόνισε ότι ομάδα Σούπερ Λίγκας έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του διεθνή Κύπριου άσου, Κύπρου Χριστοφόρου.

«Ο Θεολόγου είναι ήδη στα γραφεία και σε λίγη ώρα θα ολοκληρώσουμε την συμφωνία», ανέφερε αρχικά ο κ. Δημοσθένους για να προσθέσει στη συνέχεια ότι ο Άρης θα συνεχίσει να ψάχνει ποδοσφαιριστές από Ελλάδα. «Βεβαίως και εξετάζουμε ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα της Super League υπάρχουν αξιόλογες περιπτώσεις που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Τέλος, ο πρόεδρος του Άρη αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Κύπρο Χριστοφόρου. «Έχουμε δεχτεί πρόταση από ομάδα Super League κι έχουμε μιλήσει μαζί της. Επίσης, υπάρχει πρόταση και από κυπριακή ομάδα. Μόλις επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής από την Εθνική ομάδα της Κύπρου θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε. Το σίγουρο είναι ότι οι απαιτήσεις του Άρη είναι λογικές και δεν θα σταθούν εμπόδιο για τον ποδοσφαιριστή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα