Παίζει μέχρι να φύγει Ιμπάρμπο

Παίζει μέχρι να φύγει Ιμπάρμπο

Παίζει μέχρι να φύγει Ιμπάρμπο

Στην αποστολή της Νασιονάλ Μεντεγίν για το παιχνίδι με την Λε Εκουιδάδ, είναι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. «Διαπραγματεύσεις Κάλιαρι-Βαλένθια», γράφουν στην Λ. Αμερική.

Τις προηγούμενες ημέρες στην Κολομβία θεωρούσαν πως από μέρα σε μέρα, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο θα μάζευε τα πράγματά του και θα πήγαινε στην Ιταλία, προκειμένου να μπει και αυτός στις συζητήσεις με την Κάλιαρι για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στην έδρα της ΑΕΚ δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην κατάλωηψη της πρωτιάς στα πλέι οφ. Στο 2.75 στην Casino Rio Bet η νίκη των «πρασίνων».

Κάτι που είχε αναγνωρίσει μέχρι και ο προπονητής της ομάδας, Ρεϊνάλδο Ρουέδα Ριβέρα. Βέβαια, η αναχώρησή του φαίνεται να παίρνει παράταση για λίγες μέρες, καθώς ο 26χρονος επιθετικός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι που θα γίνει τα ξημερώματα με την Λε Εκουιδάδ.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Ιμπάρμπο να μπει στο αεροπλάνο για την Ιταλία, μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ντεπορτίβο Πάστο, το οποίο είναι και το τελευταίο της κανονικής διάρκειας το πρωταθλήματος στην Κολομβία.

Η Λατινοαμερικάνικη έκδοση του «Goal» όμως, παρουσιάζει την Βαλένθια, ως την βασική διεκδικήτρια του πολυθεσίτη επιθετικού που ανήκει στην Κάλιαρι. Αυτό άλλωστε το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο παίκτης, πριν από λίγες σε ραδιοφωνικό συνέντευξή του, λέγοντας πως οι «νυχτερίδες» και ο Παναθηναϊκός έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Best of internet