«Πρόταση Παναθηναϊκού για Ντανίλο» (vid+pic)

«Πρόταση Παναθηναϊκού για Ντανίλο» (vid+pic)

Gazzetta team
«Πρόταση Παναθηναϊκού για Ντανίλο» (vid+pic)

bet365

Δημοσιογράφος της Messanggero αποκάλυψε οτι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στην Ουντινέζε για την απόκτηση του Ντανίλο.

Το όνομα του Ντανίλο, πέφτει ξανά στο... τραπέζι για τον Παναθηναϊκό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο δημοσιογράφος της Messangero, Εμανουέλε Τζουλιανέλι με μήνυμά του στο Twitter, όπου αποκαλύπτει πως οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Ο 32χρονος στόπερ, αγωνίζεται στο Φριούολι από το 2011, όταν και άφησε την Παλμέιρας για το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη. Έκτοτε ήταν βασικός σε όλες τις σεζόν, έχοντας τουλάχιστον 32 συμμετοχές, καθώς ανεξαρτήτως τεχνικού, αποτελούσε πάντα την πρώτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα, την περίοδο που ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν στον πάγκο της ομάδας, έπαιξε σε 40 από τα 41 παιχνίδια που ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού, καθοδήγησε την Ούντινε, η οποία τον Σεπτέμβριο του 2013 επέκτεινε το ήδη υπάρχουν συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2018.

Κάτι που σημαίνει οτι το «τριφύλλι» θα πρέπει να ικανοποιήσει οικονομικά την ομάδα, με τις οικονομικές απολαβές του Βραζιλιάνου, την σεζόν που μας τελείωσε να φτάνουν τις 750.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα