Μίνι rotation και ανάσες από τον Ίβιτς

Μίνι rotation και ανάσες από τον Ίβιτς

bet365

Ο Σέρβος προπονητής θεωρεί επιβεβλημένη την ανάγκη να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες ενός προγράμματος με συνεχόμενους αγώνες κάθε δύο τρεις ημέρες, πολύ περισσότερο για μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, που συμπλήρωσε δέκα γεμάτους μήνες μέσα στα γήπεδα.

Ο αγώνας της Πέμπτης με τον Πανιώνιο είναι μια καλή ευκαιρία για τον 39χρονο τεχνικό να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που εκεί ο Δικέφαλος θα παίξει την πρωτιά στα πλέι οφ.

Θα συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί κόντρα στον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ; Σε απόδοση 1.40 στην Sportingbet η νίκη του «Δικεφάλου».

Ο Ίβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε ένα μίνι rotation δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν και τόσο πολύ στα τρία πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ.

Η επιστροφή από τιμωρία του Αλέξανδρου Τζιόλη, του Μιγκέλ Βίτορ, αλλά και του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, δινουν επιπλέον επιλογές στα χέρια τουΣέρβου προπονητή, που ίσως να δώσει χρόνο και σε παίκτες, όπως ο Σκόνδρας κι ο Κοροβέσης.

Θα απουσιάσει ο Χάρης Χαρίσης, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των τεσσάρων καρτών κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα