Κόντε: «Πίρλο και Τζιοβίνκο επέλεξαν τις ΗΠΑ κι αυτό τους κοστίζει»

Κόντε: «Πίρλο και Τζιοβίνκο επέλεξαν τις ΗΠΑ κι αυτό τους κοστίζει»

Gazzetta team
Κόντε: «Πίρλο και Τζιοβίνκο επέλεξαν τις ΗΠΑ κι αυτό τους κοστίζει»

bet365

Δίχως τους πρώην παίκτες του στη Γιουβέντους θα ταξιδέψει στη Γαλλία ο τεχνικός της Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε, «κατηγορώντας» για την απόφαση του αποκλεισμού τους την επιλογή του MLS στην καριέρα τους.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» αναφέρθηκε στο ζήτημα του Πίρλο και του Τζιοβίνκο και στο γεγονός πως δεν τους κάλεσε καν στην προεπιλογή των 30 παικτών, πριν καταλήξει στην αποστολή των 23 την ερχόμενη Δευτέρα (30/5).

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Κόντε ανέφερε τα εξής: «Όταν κάνεις μια επιλογή να παίξεις σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα, τότε πρέπει να υποστείς και τις συνέπειες. Τηλεφώνησα στον Πίρλο, του είπα πως κάνουμε τεχνικές επιλογές στην Εθνική και τίποτα δεν γίνεται στην τύχη».

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει στη Γαλλία η αποστολή των Ιταλών, με πρωταρχικό στόχο την κατάληψη της πρωτιάς στον όμιλο της πρώτης φάσης. Στο 2.50 στη Novibet αυτό το ενδεχόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί πως απόντες απ' το EURO για την Ιταλία θα είναι ο Βεράτι και ο Μαρκίζιο, ενώ τόσο ο Μότα, όσο και ο Μοντολίβο, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, τα οποία καλούνται να ξεπεράσουν ώστε να δώσουν λύσεις στον Κόντε για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

 

EURO Τελευταία Νέα