Τελειώνει με Θεοδωρόπουλο, συγγνώμη από Μπακασέτα

Τελειώνει με Θεοδωρόπουλο, συγγνώμη από Μπακασέτα

Τελειώνει με Θεοδωρόπουλο, συγγνώμη από Μπακασέτα

Ο Πανιώνιος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Θεοδωρόπουλου ο οποίος εμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Διαφορά με Ζησόπουλο, ζήτησε συγγνώμη ο Μπακασέτας.

Μπορεί ο Πανιώνιος να συνεχίζει κανoνικά τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να προχωρήσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 26χρονο τερματοφύλακα, Κώστα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι διοικούντες της ομάδας της Νέας Σμύρνης είχαν συνάντηση την Τρίτη (24/5) με τον εκπρόσωπο του παίκτη και όλα δείχνουν ότι μέχρι την Παρασκευή η υπόθεση θα έχει ολοκληρωθεί θετικά.

Παράλληλα, ο Πανιώνιος δουλεύει και την υπόθεση Ζησόπουλο. Στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό κατατέθηκε πρόταση όπου και διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό. Παρόλα αυτά, οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν αφού επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ο Ζησόπουλος να φορέσει τα «κυανέρυθρα».

Συγγνώμη ο Μπακασέτας

Τέλος, στο πολύκροτο θέμα του Τάσου Μπακασέτα, ο ποδοσφαιριστής προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (24/5) με τον ίδιο να ζητάει συγγνώμη. Την Τετάρτη (25/5) ο Πανιώνιος έχει καλέσει τον ποδοσφαιριστή να δώσει εξηγήσεις για το πειθαρχικό παράπτωμα με τον ποδοσφαιρστή να καταθέτει έγγραφη απολογία και στη συνέχεια την διοίκηση να αποφασίζει για το μέλλον του. 

Best of internet