Ριχτ: «Ο Μπεργκ θα είναι στην Εθνική όταν πρέπει»

Ριχτ: «Ο Μπεργκ θα είναι στην Εθνική όταν πρέπει»

Ο γενικός αρχηγός της Εθνικής Σουηδίας, Λαρς Ριχτ, ξεκαθάρισε πως ο Μάρκους Μπεργκ θα ενσωματωθεί στην αποστολή των Σκανδιναβών στις 30 Ιουνίου και ως εκ τούτου θα χάσει το ντέρμπι της Τούμπας.  

Ριχτ: «Ο Μπεργκ θα είναι στην Εθνική όταν πρέπει»

Με την μέχρι στιγμής εικόνα των πλέι-οφ, το ντέρμπι της Τούμπας την 6η και τελευταία αγωνιστική αναμένεται να κρίνει πολλά όσον αφορά την πρωτιά! Σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον Μάρκους Μπεργκ στην διάθεση του λόγω Euro, καθώς οι ιθύνοντες της Εθνικής Σουηδίας είναι κάθετοι στην ενσωμάτωση του διεθνή στράικερ στις 30 Μαϊου.

Ο γενικός αρχηγός, Λαρς Ριχτ τόνισε επί του θέματος:

«Δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Οι διεθνείς ημερομηνίες είναι γνωστές. Πιστεύουμε ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να έχουμε εδώ στον Μάρκους Μπεργκ και θα το εξασκήσουμε. Η περίοδος προετοιμασίας για το Euro είναι πολύ μικρή και χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κληθεί».

Συζητήσατε την πιθανότητα να επιτρέψετε στον Μπεργκ να μείνει στην Αθήνα;

«Όχι, δεν το κάναμε».

Ο Μπεργκ εξέφρασε άποψη περί του θέματος και πως βλέπει την κατάσταση του;

«Δεν είναι ο Μπεργκ αυτός ο οποίος αποφασίζει, εμείς λαμβάνουμε τις αποφάσεις».

Ναι, αλλά συζητήσατε με τον Μπεργκ για την υπόθεση;

«Τις συζητήσεις που κάναμε, θα τις κρατήσουμε για τους εαυτους μας. Αυτό που του μεταφέραμε είναι ότι ο προπονητής θέλει όλους τους διεθνείς στη διάθεση του, όταν το προβλέπουν οι διεθνείς ημερομηνίες».

Best of internet