Ριχτ: «Ο Μπεργκ θα είναι στην Εθνική όταν πρέπει»

Ριχτ: «Ο Μπεργκ θα είναι στην Εθνική όταν πρέπει»

Ριχτ: «Ο Μπεργκ θα είναι στην Εθνική όταν πρέπει»

bet365

Ο γενικός αρχηγός της Εθνικής Σουηδίας, Λαρς Ριχτ, ξεκαθάρισε πως ο Μάρκους Μπεργκ θα ενσωματωθεί στην αποστολή των Σκανδιναβών στις 30 Ιουνίου και ως εκ τούτου θα χάσει το ντέρμπι της Τούμπας.

Με την μέχρι στιγμής εικόνα των πλέι-οφ, το ντέρμπι της Τούμπας την 6η και τελευταία αγωνιστική αναμένεται να κρίνει πολλά όσον αφορά την πρωτιά! Σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον Μάρκους Μπεργκ στην διάθεση του λόγω Euro, καθώς οι ιθύνοντες της Εθνικής Σουηδίας είναι κάθετοι στην ενσωμάτωση του διεθνή στράικερ στις 30 Μαϊου.

Ο γενικός αρχηγός, Λαρς Ριχτ τόνισε επί του θέματος:

«Δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Οι διεθνείς ημερομηνίες είναι γνωστές. Πιστεύουμε ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να έχουμε εδώ στον Μάρκους Μπεργκ και θα το εξασκήσουμε. Η περίοδος προετοιμασίας για το Euro είναι πολύ μικρή και χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κληθεί».

Συζητήσατε την πιθανότητα να επιτρέψετε στον Μπεργκ να μείνει στην Αθήνα;

«Όχι, δεν το κάναμε».

Ο Μπεργκ εξέφρασε άποψη περί του θέματος και πως βλέπει την κατάσταση του;

«Δεν είναι ο Μπεργκ αυτός ο οποίος αποφασίζει, εμείς λαμβάνουμε τις αποφάσεις».

Ναι, αλλά συζητήσατε με τον Μπεργκ για την υπόθεση;

«Τις συζητήσεις που κάναμε, θα τις κρατήσουμε για τους εαυτους μας. Αυτό που του μεταφέραμε είναι ότι ο προπονητής θέλει όλους τους διεθνείς στη διάθεση του, όταν το προβλέπουν οι διεθνείς ημερομηνίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα