ΠΑΟΚ: Νέο ταξίδι Μίχελ στην Ευρώπη

ΠΑΟΚ: Νέο ταξίδι Μίχελ στην Ευρώπη

ΠΑΟΚ: Νέο ταξίδι Μίχελ στην Ευρώπη

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ δεν επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη με την αποστολή του ΠΑΟΚ. Επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο από την Αθήνα με προορισμό την Ευρώπη για να έχει επαφές με παίκτες, αλλά και μάνατζερ.

Ο Σλοβάκος παράγοντας του Δικεφάλου αποφάσισε να συνεχίσει το έργο το οποίο έχει αναλάβει τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα χρονιά με αποτέλεσμα να ταξιδέψει και πάλι στο εξωτερικό. Ο Μίχελ δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να ταξιδεύει σήμερα (24/5) από την Αθήνα με προορισμό την Ευρώπη. Αναμένεται να ξεκινήσει ένας νέος γύρος επαφών με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας προκειμένου ν' αρχίσουν σιγά σιγά τα κομμάτια στο μεταγραφικό παζλ να κουμπώνουν πάνω στο πλάνο που έχει ο παράγοντας του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα