Γκιουβένισικ: «Μεγάλες ελληνικές ομάδες θέλουν τον Τσαντούρια»!

Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥ ΑΣΟΥ ΣΤΟ GAZZETTA.GR

Γκιουβένισικ: «Μεγάλες ελληνικές ομάδες θέλουν τον Τσαντούρια»!

Γκιουβένισικ: «Μεγάλες ελληνικές ομάδες θέλουν τον Τσαντούρια»!

Ο ατζέντης του Γκιόργκι Τσαντούρια αποκαλύπτει στο Gazzetta.gr πως από την Ελλάδα εκτός από τον Πλατανιά υπάρχουν και μεγάλες ομάδες της Super League που ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Ο ατζέντης του χαρισματικού διεθνούς Γεωργιανού μεσοεπιθετικού, Σερτσκάν Γκιουβένισικ, μίλησε στο Gazzetta.gr με αφορμή το ενδιαφέρον του Πλατανιά. «Ισχύει πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Πλατανιά. Μπορώ να σας το επιβεβαιώσω. Δεν είναι όμως η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που ασχολείται με τον Γκιόργκι Τσαντούρια», σχολίασε αρχικά.

«Υπάρχουν δεδομένα μεγάλες ελληνικές ομάδες που θέλουν τον Τσαντούρια. Εξάλλου είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτήν την στιγμή. Θεωρώ πως σε δύο ημέρες από σήμερα θα έχουμε πιο επαρκή εικόνα», τόνισε στην συνέχεια για τον Γκιόργκι Τσαντούρια.

«Είναι πολύ σημαντική ημέρα σήμερα διότι η Ντούισμπουργκ έχει παιχνίδι, όπου θα ξεκαθαριστεί το εάν θα μείνει ή όχι κατηγορία. Πάντως μπορώ να σας πω ότι πρώτος στόχος του Τσαντούρια είναι να μείνει στην Γερμανία. Σε μία μεταγραφική περίοδο όμως όλα μπορούν να γίνουν», κατέληξε.

Best of internet