Ρόβας: «Ευχαριστώ τον Πανιώνιο για την εξόφληση»

Ρόβας: «Ευχαριστώ τον Πανιώνιο για την εξόφληση»

Ρόβας: «Ευχαριστώ τον Πανιώνιο για την εξόφληση»

Ο Πανιώνιος εξόφλησε τον Βασίλη Ρόβα και ο αμυντικός χαφ του Άρη ευχαρίστησε τον Πανιώνιο τονίζοντας ότι έδωσε το 100%, όταν αγωνιζόταν με τους «κυανέρυθρους».

Στην προσπάθεια να εξυγιανθεί οικονομικά ο σύλλογος, ο Πανιώνιος... καθάρισε με οφειλές του παρελθόντος, τις οποίες είχαν αφήσει σε εκκρεμότητα οι διοικήσεις του παρελθόντος. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους ήταν και ο Βασίλης Ρόβας, τον οποίο οι «κυανέρυθροι» εξόφλησαν μαζί με άλλους παίκτες. Έτσι, ο αμυντικός χαφ του Άρη ευχαρίστησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης, μέσω ανακοίνωσής του, για την εξόφληση και τόνισε ότι έδωσε το 100%, όταν φορούσε τη φανέλα του Ιστορικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανιωνίου για την εξόφληση των δεδουλευμένων μου για τη θητεία μου στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για ένα χρόνο, διάστημα στο οποίο έζησα πολύ καλές στιγμές και έδωσα το 100% για την «κυανέρυθρη» φανέλα και την επίτευξη των στόχων.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για το γεγονός ότι κατάφεραν κάτω από δύσκολες συνθήκες και σε ένα οριακό οικονομικό περιβάλλον να μου καταβάλουν τα συμφωνηθέντα και να τηρήσουν τον λόγο τους, κάτι που σπανίζει πια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εύχομαι στην διοίκηση του Πανιωνίου και τους φίλους του ότι καλύτερο στην πορεία τους στην Super League και την επικείμενη επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον ιστορικό Πανιώνιο.

Βασίλης Ρόβας.

Best of internet