Καντονά: «Λάθος η επιλογή Μουρίνιο για τη Γιουνάιτεντ»

Καντονά: «Λάθος η επιλογή Μουρίνιο για τη Γιουνάιτεντ»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πλησιάζει στη Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Έρικ Καντονά θεωρεί πως ο Πορτογάλος δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για τους «Κόκκινους Διάβολους», δηλώνοντας πως μόνο ο Γκουαρδιόλα θα μπορούσε να αναγεννήσει την ομάδα.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να μετρά πλέον αντίστροφα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «Κόκκινων Διαβόλων».

Παρά τον ενθουσιασμό που μπορεί να επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Καντονά εμφανίζεται σκεπτικός σε ότι αφορά στην έλευση του Πορτογάλου και μιλώντας στον Guardian, τόνισε:

«Λατρεύω την προσωπικότητά του, το πάθος του για το παιχνίδι και το χιούμορ του. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος. Aπαιτεί πάντοτε το 100% από τους παίκτες του και πάνω απ' όλα ξέρει να κερδίζει τίτλους. Δε νομίζω όμως ότι ο τρόπος παιχνιδιού του θα εντυπωσιάσει τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, ακόμα και αν κερδίσει τίτλους. Σίγουρα μπορεί να φέρει επιτυχίες, όμως ακόμα και αν συμβεί αυτό δεν είναι βέβαιο πως το στυλ παιχνιδιού του θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε την προτίμησή του στον Γκουαρδίολα.

«Ο Γκουαρδιόλα ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση. Είναι το πνευματικό παιδί του Γιόχαν Κρόιφ. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να τον δω στον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναγεννήσει την ομάδα. Δυστυχώς για εμάς, βρίσκεται στο Μάντσεστερ αλλά για τη λάθος ομάδα».

Μάλιστα ο Καντονά δεν έκρυψε και τη διάθεση του να καθίσει και ο ίδιος κάποια στιγμή στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων».

«Αυτή τη στιγμή κάνω πολλά πράγματα και για την ώρα είμαι χαρούμενος. Αν όμως μου ζητούσε ο σύλλογος να αναλάβω τη θέση του προπονητή, θα το έκανα. Ο Γκουαρδιόλα θα βρίσκεται στη Σίτι, η ομάδα αναζητά κάποιον που να μπορεί να συνδυάσει τις επιτυχίες με το όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον πιο κατάλληλο από' μένα», ήταν το σχετικό του σχόλιο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα